За Нас

Онлајн продавницата Купи во ЕУ ви овозможува од вашиот дом во Македонија да купувате од Германија оригинални производи со гарантиран квалитет исклучиво од бреднирани и референтни производители.

Истотака сакаме да нагласиме дека производите секогаш можете да ги набавите по пониска цена споредено од продавниците во Македонија со вклучена достава на вашата адреса.

Производите кои ќе ги набавите преку онлајн продавницата Купи во ЕУ се наменети и произведени за германскиот пазар а не за трети пазари како што е случај со тие кои се во продажба на македонскиот пазар.

Преку Купи во ЕУ можете да купувате производи од било која продавница во Германија притоа самостојно да избирате производи а не само тие што ние ги нудиме направените нарачкит да ни ги испратите преку постапка која е едноставна а ќе ја најдете со премунувањена опцијата Од својот дом купувајте во Германија

Купи во ЕУ соработува со многу продавници во Германија.

Достава на нарачките;

  • да ви ги доставиме на вашата адреса;
  • можете да ги подигнете од нашите простории во Скопје;
  • или како ќе се договориме;

Следење на порачката;
Од моментот на порачката на производот до добивањето ќе биде во тек со процесот на достава. Кога ќе биде испратен од Германија, ќе добиете известување на емаил или порака.

Важно;
Ако производот кој сте го нарачале е оштетен, не е соодветен на вашата порачка, не ви се допаѓа можете да го вратите во рок од три дена неоштетен и парите ќе ви бидат вратени.

Може да купувате:

  • Производи за широка потрошувачка;
  • Облека;
  • Обувки/ чевли;
  • Спортска облека и опрема;
  • Козметика;
  • Уреди за домаќинство;
  • било кои други производи кои ви се потребни

Контакт;
Македонија;
Улица „Партизански Одреди“, број 4,
Скопје


Македонија - одговорно лице;
Елена Павловска,
Телефон; 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Лице за Техничка поддршка;
Леонид Аргировски;
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de

Германија-одговорно лице;
Митко Јованов
00 49 (1 76) 38 031 136
office@kupivoeu.de

За сите прашања ви сме на располагање!

Работно време;
Понеделник до сабота од 10 до 18 часот

Форми на комуникација;
Е-маил;
Преку фан страна на фејсбук

Телефон;
MK +389 76 346 702
DE +49 (1 76) 38 031 136

WhatsApp, Viber;
00 389 76 529 389Елена Павловска Леонид Аргировски Митко Јованов

< Назад