Blog

Покануваме креативни личности за менаџирање и преставници за секој град за проектите 24 Shopping Mall и Купи во ЕУ

Нет Архитектура е старт ап фирма. Ние креираме иновативни проекти кои се инклузивни за да мобилизираат личности со претприемнички дух, креативност и самостојност во работењето.

Прочитај повеќе

Kупуваjте бренд производи по реални/нормални цени!

Знаеме дека бренд производите во Македонија се поскапи него кога истите ќе се купат од некоја западноевропска држава. Истотака тие што се упатени знаат дека еден производ иако е од некој светски бренд, неговиот квалитет не истиот за пазарати во ЕУ и тие наменети за трети пазари во кои влегува и Македонија.

Прочитај повеќе

Бидете во чекор со модните трендови во Германија!

А ние ви овозможуваме да го изградите стилот како на девојките од Минхен, Франкфурт, Берлин, Штутгарт, Хамбург..... Истото важи и за мажите секако.

Прочитај повеќе