Елена Павловска
Телефон: 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Митко Јованов
00 49 (1 76)38 031 136
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de
Топ брендови

Најпознатите светски брендови- достапни преку германската продавница ОТТО! Купувајте квалитетни бренд производи наменети за германскиот пазар по набавна цена!


Цена на производите;
 • Цената на производите е одредена од ОТТО и ја гледате за секој производ на нивната онлајн платформата со веб адресаhttps://www.otto.de/
 • Плаќате само за достава а висината зависи од начинот кој ќе го изберете

Достава;
 • можете да ги подигнете од нашите простории во Скопје;
 • да ви ги доставиме на вашата адреса;
 • или како ќе се договориме;

Важно;
 • Заедно со пратката ќе ви биде доставена и фактура и декларација/гаранција;
 • Ако производот кој сте го нарачале е оштетен, не е соодветен на вашата порачка, истиот имате право да го вратите и парите ќе ви бидат вратени;

Постапка за купување;
 • Изберете бренд и веднаш ќе преминете на веб станицата на ОТТО https://www.otto.de/
 • Внесете линк до избраниот/те производи, краток опис како големината, бојата, и други карактеристики на производот/производите што сакате да го порачате, потоаи испратете ја нарачката;
 • Одговор за испораката ќе добиете во рок од 24 часа.

Ако Ви треба помош при купувањето, ве молиме да не’ контактирате;
 • е-маил; office@kupivoeu.de;
 • тел; 076 346 702;
 • фан страната на фејсбук

Изберете бренд

Гардероба, обувки, аксеоариВиди повеќе брендови

Teхника и технологијаВиди повеќе брендови

KозметикаВиди повеќе брендови

За повеќе категории на брендови кликнете ОВДЕ


Откако ќе изберете производ внесете го линкот во полето подоле а кој води до производот кој
сакате да го нарачате. Истотака наведете линк за секој следен производ​.​
* Внесете опис на производот кој го порачувате (пример, големина, боја, количина и слично.
Можете да ги копирате од продавницата каде нарачувате)
* Изберете достава на производот
Бесплатно - од 21 до 30 дена
Бесплатно за 7 дена за нарачки во вредност над 150 евра без оглед на тежината;​
10 евра – од 10 до 14 дена
16 евра - 7 дена (тежина до 2кг на пратката);

Податоци за нарачателот

Внесете ги корисничкото име и лозинка за да ја испратите нарачката.

Ако не сте регистрирани/немате корисничка сметка тогаш изберете ваше корисничко име
и лозинка и со испраќање на порачката автоматски ќе ви се генерира корисничката сметка.
Се согласувам со условите за користење.

Производите ќе ви бидат доставени на домашната адреса со фактура.

По нарачката можете да се информирате во секое време за доставата на производот на нашите контакти е-маил: office@kupivoeu.de или тел: 076 346 702.

Нашето седиште во Македонија се наоѓа на улица „Партизански Одреди“ број 4, Скопје, зад Соборен храм.


Ви треба помош при купувањето, ве молиме да ни пишите на е-маил:
office@kupivoeu.de или
тел: 076 346 702
​Порака преку фан страната на Фејсбук


Ако имате прашања или било какви проблеми да порачате преку горе наведените чекори, ве молиме да ни се обратите на следните контакти;
Е-маил; office@kupivoeu.de
Телефон; 00 389 76 346 702

<< Назад