Калкулатор

Пресметајте ги вкупните трошоци на нарачката од набавка до достава:

Внеси ја набавната цена на избраниот производ кој сакате да го нарачате


Изберете опција за достава на производот
Бесплатно – рок на испорака од ​7 до ​10 дена за нарачки во вредност над 100 евра со тежина до 5кг​
Бесплатно-рок на испорака 30 дена (постои можност за достава на пратката за пократок период но без гаранција), тежина на пратката до 5кг.
16 евра - рок на испорака 7 дена за праткa со тежина до 2кг.

Вкупната цена на нарачката е: 0


Бренд производи наменети и произведени за германскиот пазар а не за трети пазари;
Поефтино од било која друга продавница во Македонија;

Може да купувате:
  • Производи за широка потрошувачка;
  • Облека
  • Обувки/ чевли
  • Спортска облека и опрема
  • Козметика
  • Уреди за домаќинство
  • било кои други производи кои ви се потребни

Достава на нарачките;
  • можете да ги подигнете од нашите простории во Скопје;
  • да ви ги доставиме на вашата адреса;
  • или како ќе се договориме;

Заедно со пратката ќе ви биде доставена и фактура и декларација/гаранција.

Важно;
Ако производот кој сте го нарачале е оштетен, не е соодветен на вашата порачка, истиот имате право да го вратите и парите ќе ви бидат вратени.

Дел од онлајн продавниците во Германија од кои можете да купувате а можете и од други а кои не се наведени да набавувате производи;


Онлајн продавници за Гардероба, Обувки, Спортска облека, Козметика, AксесориОнлајн продавници за електроника, производи за домаќинство