Кошничка

Кошничката е празна

При регистрација на „Купи во ЕУ“, купувачот на мејл добива ваучер. Со внесувањето ваучер купувачот добива 10% попуст за првите три купени производи! По купувањето три производи ваучерот не важи.

Ако купувате преку партнер на „Купи во ЕУ“ внесете ја шифрата која ќе ја добиете од него за да добиете 10% попуст за купениот производ!

* Дознајте повеќе за нашата Програма за партнери.

​Нашите производи се со потекло од ЕУ и за нив се плаќа само ДДВ и тоа за пратки (производи) чија вредност надминува 45 евра ЕВРА.
Горенаведеното не се однесува на алкохолни пијалоци, тутунски производи, парфеми и тоалетни води.
За пратки над во вредност над 45 евра се плаќа само ДДВ од 18% од вредноста на пратката изразена на сметката/фактурата. Царина не се плаќа.
За оваа тема можете да не’ контактирате;
office@kupivoeu.de
+389 76 346 702​

Внесете ја шифрата на ваучерот испратена на вашиот емаил


Внесете ја шифрата која сте ја добиле од нашиот локален партнер за да добиете попуст

ВАЖНО: Можете да внесете само една опција за попуст- или ваучер или шифра на наш партнер!

Вкупно
Вкупна цена:
Достава
Бесплатно – рок на испорака од ​7 до ​10 дена за нарачки во вредност над 100 евра со тежина до 5кг​
Бесплатно-рок на испорака 30 дена (постои можност за достава на пратката за пократок период но без гаранција), тежина на пратката до 5кг.
16 евра - рок на испорака 7 дена за праткa со тежина до 2кг (DHL).

Плаќање наеднаш
Плаќање на 2 рати​. 55% при порачка а 45%​ при добивање на производот.

Прегледај ја нарачката и плати