Контакт

Оставете коментар

Име*
Емаил*
Предмет*

Вашата емаил адреса нема да биде јавно објавена. Означените полња со * се задолжителни

Види Заштита на личните податоци

Вашиот коментар

Контакт

  • +49 (1 76) 38 031 136
  • +389 76 346 702
  • office@kupivoeu.de
 • „Купи во ЕУ“
  Нет архитектура ДОО
  Ул „Партизански Одреди“ 4,
  Скопје, Македонија
​Македонија;
Елена Павловска​, ​
одговорна за комуникација
со клиенти
Телефон; 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de
Германија;
Митко Јованов​,
одговор​ен​ за комуникација
со клиенти
00 49 (176)38 031 136
office@kupivoeu.de
Леонид Аргировски;
Техничка поддршка


Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de