Product Big image
19,80 €

Belt

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

 • Достапност: Продадено
 • Шифра на продуктот:209
 • Бренд:Levis


Потекло на производот: Германија

 • robust material
 • Buckle in vintage look with elaborate embossed logo
 • Closure: buckle
 • Length: 110 cm in size One Size
 • Material Construction: Canvas
 • Width: 4 cm in size One Size
 • Pattern: plain
 • Outer fabric material: 100% cotton
 • SKU: LE252D022-K11

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео