Product Big image
18,00 € 14,00 €

Паричник YOURTURN

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:351
  • Бренд:YOURTURN


Состав на материјалот на производот: вештачка кожа
Потекло на производот: Германија

Висина: 9 см 
Должина: 11.5 см 
Ширина: 2 cм

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео