Product Big image
39,00 €

Часовник YOUR TURN

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:383
  • Бренд:YOUR TURN


Достапен е во следните бои:
(Кликнете врз квдартчето за да ја изберете бојата)
Состав на материјалот на производот: нерѓосувачки челик
Потекло на производот: Германија

Ширина на рачка: 2 cm
Дијаметар: 4.3 cm в

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео