Product Big image
26,00 € 18,00 €

Очила JACK & JONES

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:397
  • Бренд:JACK & JONES


Достапен е во следните бои:
  • Една боја (види слика)

Потекло на производот: Германија

Целона ширина : 14 см 
Должина на рачки: 14 cm во големина 
Ширина на рамка: 1.5 cm во големина 

Затемнети стакла, солидна метална рамка со лого, силикони за нос
Филтер категорија: 3
Висина на стакло: 5 см
Ширина на стакло: 6 cм
Спектакл: Пилот 
Оптичка предност: јасна, без дисторзии
УВ заштита

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео