Product Big image
58,50 € 30,00 €

Часовник NEFF

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:408
  • Бренд:NEFF


Достапен е во следните бои:
  • Една боја (види слика)

Состав на материјалот на производот: пластика
Потекло на производот: Германија

Ширина на рачка: 2.3 cm 
Дијаметар: 4.1 cm во големина Еден Големина
 

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео