Product Big image
32,50 € 26,00 €

Очила NEFF

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:411
  • Бренд:NEFF


Достапен е во следните бои:
(Кликнете врз квдартчето за да ја изберете бојата)
Потекло на производот: Германија

Ширина: 15 см 
Должина на рачка: 13.5 см во големина 
Ширина на рамка: 1.5 cm во големина 
Висина на стакло: 8 см
Ширина на стакло: 2 cm
УВ заштита
Спектакл: Пилот
Модел: Уни
Оптика: Обложени очила
Оптичка предност: јасно, без нарушување
 

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео