Product Big image
52,00 € 49,00 €

Часовник S.OLIVER

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:417
  • Бренд:S.OLIVER


Достапен е во следните бои:
  • Една боја (види слика)

Потекло на производот: Германија

Ширина на рачка: 1.6 cm во големина 
Дијаметар: 3,5 см во големина 

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео