Product Big image
51,94 €

Oчила CONVERSE

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:439
  • Бренд:CONVERSE

Погледни повеќе очила од брендот CONVERSE на следниот ЛИНК


Достапен е во следните бои:
  • Една боја (види слика)

Потекло на производот: Германија

Должина на рачка: 14 cm 
Ширина на рамка: 2.1 cm 
Филтер Категорија (ЕУ), 3: 8 - 18% пропустливост на светлина
анатомско носно делче за безбедно поставување
Ширина на стакло: 2 cm
Висина на стакло: 7 cm
Спектакл: Пеперутка
УВ заштита

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео