Product Big image
65,00 €

Часовник BROOKLYN'S OWN BY ROCAWEAR

Контактирајте не’!
Испратете порака со линк до саканиот производ и за 24 часа ќе ви одговориме дали можеме производот да го обезбедиме лично за Вас.
Испрати порака

Побарајте сличен продукт преку опцијата ЛИЧЕН ШОПИНГ!
Купувајте онлајн во Германија

  • Достапност: Продадено
  • Шифра на продуктот:443
  • Бренд:BROOKLYN'S OWN BY ROCAWEAR

Погледнете повеќе часовници од брендот BROOKLYN'S OWN BY ROCAWEAR на следниот ЛИНК.


Достапен е во следните бои:
  • Една боја (види слика)

Состав на материјалот на производот: нерѓосувачки челик
Потекло на производот: Германија

Ширина на рачка: 2.2 cм 
Дијаметар: 4,5 см
 

Ако ви требаат повеќе детали за производот обратите ни се преку е-маил

Нема видео