Елена Павловска
Телефон: 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Митко Јованов
00 49 (1 76)38 031 136
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de

Производи за повторен раст на косата од Германија -клинички тестирани!

REGAINE®
За спречување на опаѓањето и повторен раст на косата за 6 неделиКраток опис:
REGAINЕ е специјалн препарат развиен за третман за обнова на косата кај мажите чие губење е наследно предизвикано. Дејствува директно на коренот на косата и ефективно го спречува губењето на косата.

Миноксидилот како примарна состојка состојка во продуктите на REGAINE ги обновува намалените фоликули на влакното па тие со текот на времето ќе се зголемуваат и ќе потикнуваат раст на косата. Клинички е докажано дека овие продукти се одлични за спречување на понатамошното губење на косата и стимулирање на нов раст.

Како дејствува;
  • Го спречува губењето на косата и стимулира нов раст на косата.
  • Видливи резултати по само 12 недели - клинички докажано.
  • 90% од мажите кои го користеле ја потврдуваат неговата ефикасност.
  • Едноставно и некомплицирано користење.
  • Може да се интегрира во дневната рутина: се нанесува двапати дневно.
  • Секојдневната нега на коса може да се продолжи како и обично.

REGAINE нуди два типа на продукти наменети за мажите и за жените

Изберете преку кликнување на сликата

Нашите производи се со потекло од ЕУ и за нив се плаќа само ДДВ и тоа за пратки чија набавна вредност надминува вредност поголема од 45 ЕВРА.
Горенаведеното не се однесува на алкохолни пијалоци, тутунски производи, парфеми и тоалетни води.
За оваа тема можете да не’ контактирате;
office@kupivoeu.de
+389 76 346 702

При регистрација на „Купи во ЕУ“, купувачот на мејл добива ваучер. Со внесувањето ваучер купувачот добива 10% попуст за првите три купени производи! По купувањето три производи ваучерот не важи.

Ако купувате преку партнер на „Купи во ЕУ“ внесете ја шифрата која ќе ја добиете од него за да добиете 10% попуст за купениот производ!

* Дознајте повеќе за нашата Програма за партнери.