Од својот дом купувајте во Германија


Упатства за;
 • Самостојно купување од Германија;
 • Начин на плаќање со верификација за 100% безбедност во реално време;
 • Достава и рекламации;

Самостојно купување од Германија

ПРВ ЧЕКОР:
Избирате од која/кои онлајн продавници сакате да нарачате продукти:
 • Кликате на еден од банерите на насловната страница Илустрација;
 • За поголем избор на продавници кликнете ТУКА
  Тука онлајн продавниците се поделени во категории:
  • Онлајн продавници за Гардероба, Обувки, Спортска облека, Козметика, Aксесори
  • Онлајн продавници за електроника, производи за домаќинство
  • Онлајн продавници за накит, часовници, аксесоари
  Илустрација;
 • Одите во менито, во копчето OД СВОЈОТ ДОМ КУПУВАЈТЕ ВО ГЕРМАНИЈА и при започнување на постапката за нарачка ги гледате онлајн продавниците

  Илустрација;
ВТОР ЧЕКОР:
Кога ќе кликнете на некој од банерите за истакнатите продавници од насловната страна или од веќе споменатите копчиња од менито, ќе можете да се запознаете:
 • Со постапката за купување-која е едноставна
 • Да се информирате колку ќе ве чини нарачката со достава до вашата адреса на тој начин што ќе ја внесите набавната цена во калкулаторот;
 • Да се зпознаете со нашиот принцип на доверба;
 • Да ја започнете постапката за нарачка
Илустрација;
ТРЕТ ЧЕКОР:
Откако ќе изберете производи од онлајн продавниците во Германија;
 • Ја внесувате набавната цена (збир од набавните цени) од производите што сакате да ги нарачате;
 • Бирате начин на достава
 • Ако сакате може да наведете опис за нарачаните производи.
 • Ги внесувате линковите (URL) од избраните производи во полето за таа намена.
 • Ја гледате вкупната сума на вашата нарачка
Илустрација;
ЧЕТВРТ ЧЕКОР:
Бирате дали сакате нарачката да ја испратите преку мејл и ќе чекате потврда или ќе преминете кон опциите за плаќање за постапката за нарачка и достава веднаш почне.

Илустрација;

ПЕТТИ ЧЕКОР:
Ако се одлучите за плаќање, тогаш ќе можете да изберете еден од трите начини:
 • Со кредитни картичи
 • Преку PayPal
 • Преку банкарски налог

Начин на плаќање со верификација за 100% безбедност во реално време;


Достава и рекламации;

Достава на нарачките;
 • можете да ги подигнете од нашите простории во Скопје;
 • да ви ги доставиме на вашата адреса;
 • или како ќе се договориме;
 • Заедно со пратката ќе ви биде доставена и фактура и декларација/гаранција.
Важно;
Ако производот кој сте го нарачале е оштетен, не е соодветен на вашата порачка, истиот имате право да го вратите и парите ќе ви бидат вратени.

Ако имате прашања или било какви проблеми да порачате преку горе наведената постапка, ве молиме да ни се обратите на следните контакти:
 • Е-маил: office@kupivoeu.de
 • Телефон: 00 389 76 346 702
 • Преку фан страната на фејсубк линк до фан страната

< Назад