Елена Павловска
Телефон: 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Митко Јованов
00 49 (1 76)38 031 136
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de

Од својот дом купувајте во Германија!

Купувајте;

Бренд производи наменети и произведени за германскиот пазар! Поевтино од било која друга продавница во Македонија!

Може да купувате:
 • Производи за широка потрошувачка;
 • Облека
 • Обувки/ чевли
 • Спортска облека и опрема
 • Козметика
 • Уреди за домаќинство
 • било кои други производи кои ви се потребни

Важно:
 • Заедно со пратката ќе ви биде доставена и фактура и декларација/гаранција;
 • Ако производот кој сте го нарачале е оштетен, не е соодветен на вашата порачка, истиот имате право да го вратите и парите ќе ви бидат вратени;

Постапка за купување:
 • Преминете на онлајн продавницата
 • Изберете еден или повеќе производ;
 • Внесете линк до избраниот/те производи, краток опис како големината, бојата, и други карактеристики на производот/производите што сакате да го порачате, потоа испратете ја нарачката;
 • Одговор за испораката ќе добиете во рок од 24 часа.

Ако Ви треба помош при купувањето, ве молиме да не контактирате;
 • е-маил; office@kupivoeu.de;
 • тел; 076 346 702;
 • ​Фан страната на Фејсбук

Преминете кон подоле понудените или друга онлајн продавница по ваш избор изберете производ/и
копирајте го линкот до нив и вратете се повторно овде и продолжете со постапката;

Онлајн продавници за Гардероба, Обувки, Спортска облека, Козметика, AксесориОнлајн продавници за електроника, производи за домаќинствоПогледни повеќе продавници и попусти

* Напомена: Можете да нарачате од било која онлајн продавница во Германија, а не само од понудените!

Пресметајте ги вкупните трошоци на нарачката од набавка до достава:

Внеси ја набавната цена на избраниот производ кој сакате да го нарачате


Изберете достава на производот
Бесплатно - од 21 до 30 дена
Бесплатно за 7 дена за нарачки во вредност над 150 евра без оглед на тежината;​
10 евра – од 10 до 14 дена
16 евра - 7 дена (тежина до 2кг на пратката);

Вкупната цена на нарачката е: 0


Објаснување;
Во една нарачка може да бидат повеќе производи кои може да бидат нарачани оделно а да ви бидат доставени во една пратка.


Откако ќе изберете производ внесете го линкот во полето подоле а кој води до производот кој
сакате да го нарачате. Истотака наведете линк за секој следен производ​.​
Внесете ја цената на производот.​
Внесете ​краток ​опис на производот​/те​ кој г​и​ порачувате ​-​ големина, боја, количина и слично.
​(​Можете да ги копирате од продавницата каде нарачувате)

Изберете достава на производот
Бесплатно - од 21 до 30 дена
Бесплатно за 7 дена за нарачки во вредност над 150 евра без оглед на тежината;​
10 евра – од 10 до 14 дена
16 евра - 7 дена (тежина до 2кг на пратката);

Податоци за нарачателот

Внесете ги корисничкото име и лозинка за да ја испратите нарачката.

Ако не сте регистрирани/немате корисничка сметка тогаш ​е потребно да ​изберете ваше
корисничко име и лозинка​. Потоа​ со испраќање на порачката​,​ ​ќе ви се генерира корисничка сметка​.​

Нашите производи се со потекло од ЕУ и за нив се плаќа само ДДВ и тоа за пратки чија набавна вредност надминува вредност поголема од 45 ЕВРА.
Горенаведеното не се однесува на алкохолни пијалоци, тутунски производи, парфеми и тоалетни води.
За оваа тема можете да не’ контактирате;
office@kupivoeu.de
+389 76 346 702

При регистрација на „Купи во ЕУ“, купувачот на мејл добива ваучер. Со внесувањето ваучер купувачот добива 10% попуст за првите три купени производи! По купувањето три производи ваучерот не важи.

Ако купувате преку партнер на „Купи во ЕУ“ внесете ја шифрата која ќе ја добиете од него за да добиете 10% попуст за купениот производ!

* Дознајте повеќе за нашата Програма за партнери.

Ако поседувате ваучер за попуст внесете го.(Во моментот нема ваучери)Информација за ваучер!

Ако набавувате преку наш локален партнер за да добиете попуст внесете ја шифрата што ви ја дал.Дознајте што е шифра на партнер!
Се согласувам со условите за користење.

Производите ќе ви бидат доставени на домашната адреса со фактура.

По нарачката можете да се информирате во секое време за доставата на производот на нашите контакти е-маил: office@kupivoeu.de или тел: 076 346 702.

Нашето седиште во Македонија се наоѓа на улица „Партизански Одреди“ број 4, Скопје, зад Соборен храм.


Ви треба помош при купувањето, ве молиме да ни пишите на е-маил:
office@kupivoeu.de или
тел: 076 346 702
​Порака преку фан страната на Фејсбук


Ако имате прашања или било какви проблеми да порачате преку горе наведените чекори, ве молиме да ни се обратите на следните контакти;
Е-маил; office@kupivoeu.de
Телефон; 00 389 76 346 702

Не е точен ваучерот / Ваучерот е внесен 3 пати.

Настана грешка ве молиме обидете се повторно.

Успешно ја внесовте шифрата!

Не е точна шифрата / Шифрата е внесена 3 пати.

Успешно го внесовте ваучерот!

Мора да се најавите за да внесете шифра

Мора да се најавите за да внесете ваучер