Упатство за плаќање со верификација за 100% безбедност во реално време!За 100% безбедност при плаќање на производите, онлајн продавницата „Купи во ЕУ“ го користи Safe Pall-Online Payment Systems со адреса http://safepall.de.

Важно: Кога при нарачка на производ од нашата онлајн продавница ќе кликнете на копчето Преминете кон касата за наплата, автоматски ќе бидете пренасочени и најавени/логирани на Safe Pall-Online Payment Systems.

ПРВ ЧЕКОР:
Прегледајте ја уште еднаш вашата нарачка пред да платите.

ВТОР ЧЕКОР:
Изберете еден од начините на плаќање:

  • Дебитни и кредитни картички

  • Paypal

  • Банкарски налог

ТРЕТ ЧЕКОР:
Откако успешно ќе платите ќе добиете известување.

Известување за платениот производ ќе добиете и на вашата електронска адреса.


Верификација за 100% безбедност во реално време!


ПРВ ЧЕКОР:
При внесувањето на вашите податоци при плаќање со кредитна картичка, имате опција да ги сочувате вашите податоци за плаќање со штиклирање на опцијата Remember me.


ВТОР ЧЕКОР
Oткако ќе ја одберете оваа опција, за понатамошно утврдување на вашиот идентитет ќе ви биде побарано да го внесете вашиот телефонски број.


ТРЕТ ЧЕКОР
Откако ќе кликнете на Pay, веднаш ќе добиете известување дека вашето плаќање е успешно Известување ќе добиете и на вашата е-маил адреса.

ЧЕТВРТ ЧЕКОР
При секое следно купување доволно ќе биде да го внесете само вашиот е-mail (не сите податоци за картичката), при што веднаш на вашиот мобилен телефон ќе добите код за верификација.

Со впишувањето на овој код ќе биде потврден вашиот идентитет за да плаќате 100% безбедно.

Ако имате прашања или било какви проблеми да платите преку горе наведените чекори, ве молиме да ни се обратите на следните контакти:
Е-маил: office@kupivoeu.de
Телефон: 00 389 76 346 702
​Македонија;
Елена Павловска​, ​
одговорна за комуникација
со клиенти
Телефон; 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de
Германија;
Митко Јованов​,
одговор​ен​ за комуникација
со клиенти
00 49 (176)38 031 136
office@kupivoeu.de
Лице за Техничка поддршка;
Леонид Аргировски;


Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de

< Назад