Елена Павловска
Телефон: 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Митко Јованов
00 49 (1 76)38 031 136
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de

Купи во ЕУ гарантира 100% безбедност при плаќањена купените производи.За 100% безбедност при плаќање Купи во ЕУ го користи Safe Pall-Online Payment Systems со верификација за 100% безбедност во реално време!

Можете да плаќате со;
  • Дебитни и кредитни картички;
  • Paypal;
  • Банкарски налог во банка во Македонија;
  • Принцип на доверба – во директна комуникација се договараме за методот за плаќање;

Важно е да знаете;
  • Safe Pall-Online Payment Systems е интегриран на олајн шопот http://kupivoeu.de;
  • Кога сте на http://kupivoeu.de и ќе кликнете на копчето Преминете кон касата за наплата ќе бидете пренасочени кон Safe Pall-Online Payment Systems и ќе добиете автоматски генериран иницијален пристап/лозинка со која автоматски ќе бидете најавени/логирани;
  • Пред да платите можете да ја прегледате уште еднаш вашата нарачка;
  • Плаќањето е со верификација за 100% безбедност во реално време;
  • Откако успешно ќе платите, во рок од десет секунди ќе добиете известување на вашата електронска адреса која сте ја внеле при најавата за плаќање. Воедно, на вашата корисничка сметка на Safe Pall Online Payment Systems, која автоматски ви се генерира при првото плаќање, ќе може да ги видите податоците за вашата уплата; време на плаќање, изност на уплатата, ќе ви биде генерирана фактура во електронска форма која воедно е доказ за вашата уплата.
  • Податоците како корисничкото име и лозинката можете да ги промените кога сакате;

ПРВ ЧЕКОР:
Прегледајте ја уште еднаш вашата нарачка пред да платите.


ВТОР ЧЕКОР:
Изберете еден од начините на плаќање:


Плаќање со дебитни и кредитни картички со верификација за 100% безбедност во реално време!
1. Ги внесувате вашите податоци и притоа имате опција да ги сочувате со штиклирање на опцијата Remember me.


2. Oткако ќе ја одберете оваа опција, за 100% сигурност треба да го внесете вашиот телефонски број.


3. Откако ќе кликнете на Pay, веднаш ќе добиете известување дека вашето плаќање е успешно. Известување ќе добиете и на вашата е-маил адреса. При секое следно купување доволно ќе биде да ја внесете само вашата е-mail (не сите податоци за картичката), при што веднаш на вашиот мобилен телефон ќе добите код за верификација. Со внесувањето на кодот плаќате 100% безбедно.Плаќање преку Paypal Ако изберете да платите преку Paypal истотака ќе бидете насочени кон http://safepall.de и од таму можете да ја изберете опцијата плаќање преку Paypal

Плаќање во преку банка во Република Македонија на следната жиро сметка; Нет архитектура
Ул „Партизански Одреди“ 4, Скопје, Македонија
Жиро сметка: 270-0678061002-98
Депонент на Халк Банка, Скопје
Со назнака уплата за нарачка од Купи во ЕУ

Повеќе информации за Safe Pall-Online Payment Systems кликнете

Повеќе инфрокации за Safe Pall-Online Payment Systems

Safe Pall гарантира 100% безбедност при онлајн плаќање преку платежни картички, дебитни или кредитни картички од било кое место во Светот, вклучително и Република Македонија.

Safe Pall Online Payment Systems за интернет плаќање е сервис на Net Architecture – Deutschland со даночен број 82215/50821, IDNr.:78120374598 во чија сопственост е Купи во ЕУ .

Изработен со примена на најсовремените технологии за безбедно плаќање и заштита на личните податоци;

Safe Pall Online Payment Systems соработува со „STRIPE“, мултинационалната компанија која е светски лидер за онлајн плаќање, која има изградено една од најбезбедните интернет инфраструкти за онлајн плаќање во светот преку која годишно се вршат плаќања во износ од десетици милијарди евра.

Системот за онлајн плаќање преку дебитни или кредитни картички на „STRIPE“ е интегриран на Safe Pall. Тоа значи дека кога ги внесувате податоците на вашата дебитна или кредитна платежна картичка, вие во тој момент се наѓате на системот на „STRIPE“ со кој Safe Pall Online Payment Systems има воспоставено соработка.

Важно!
Откако успешно ќе платите, во рок од десет секунди ќе добиете известување на вашата електронска адреса која сте ја внеле при најавата за плаќање. Воедно, на вашата корисничка сметка на Safe Pall Online Payment Systems, која автоматски ви се генерира при првото плаќање, ќе може да ги видите податоците за вашата уплата; време на плаќање, изност на уплатата, ќе ви биде генерирана фактура во електронска форма која воедно е доказ за вашата уплата.

Примена на стандарди
TÜV за квалитет и безбедност на податоци;
ISO 27001 за квалитет во функционирањето;Ако имате прашања или било какви проблеми или дилеми околу методите за плаќање, ве молиме да ни се обратите на следните контакти:
Македонија;
Улица „Партизански Одреди“, број 4, Скопје
Одговорно лице;
Елена Павловска,
Телефон; 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Лице за Техничка поддршка;
Леонид Аргировски;
Телефон; 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Германија-одговорно лице;
Митко Јованов
00 49 (1 76) 38 031 136
office@kupivoeu.de
WhatsApp, Viber;
00 389 76 529 389

Работно време;
Понеделник - сабота од 10 до 18 часот

< Назад