Елена Павловска
Телефон: 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Митко Јованов
00 49 (1 76)38 031 136
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de

Купувајте во Германија - од својот дом!

Купувајте од вашиот дом од Rakuten во Германија.
Опис на постапка​та за нарачка која е едноставна;
  • Премин​увате​ на онлајн продавницата Rakuten
  • Изберете производ;
  • ​Внесете линк до избраниот производ, краток опис за големината, бојата, количината или други карактеристики на производот што сакате да го порачате и испратете ја нарачката.

Важно:
  • Заедно со пратката ќе ви биде доставена и фактура и декларација/гаранција;
  • Ако производот кој сте го нарачале е оштетен, не е соодветен на вашата порачка, истиот имате право да го вратите и парите ќе ви бидат вратени;

Ако Ви треба помош при купувањето, ве молиме да не контактирате;
  • е-маил; office@kupivoeu.de;
  • тел; 076 346 702;
  • ​Фан страната на Фејсбук

Одговор ​со сите детали ​за испораката ​на производот ​ќе добиете најмногу за 24 часа.

Најавете се или подолу внесете ги податоците за да креирате корисничка сметкаПреминете кон онлајн продавницата Rakuten изберете производ/и копирајте го линкот до нив
и вратете се повторно овде и продолжете со постапката;​

* Внеси ја набавната цена на избраниот производ во Германија кој сакате да го нарачате​!
Ако нарачувате повеќе продукти, внесете го збирот од нивните набавни цени!
Важно: Цената на доставата е иста за еден или повеќе продукти до 2кг тежина!* Изберете достава на производот
Бесплатно во рок од 7 дена за нарачки во вредност над 150 евра со тежината до 2кг тежина!;​
16 евра - 7 дена (тежина до 2кг на пратката);

* Внесете опис на производот кој го порачувате (пример, големина, боја, количина и слично.
Можете да ги копирате од продавницата каде нарачувате)
* Откако ќе изберете производ внесете го линкот во полето подоле а кој води до производот кој
сакате да го нарачате. Истотака наведете линк за секој следен производ​.​
Вкупната цена на нарачката е: 0Податоци за нарачателот

Внесете ги корисничкото име и лозинка за да ја испратите нарачката.

Ако не сте регистрирани/немате корисничка сметка тогаш ​е потребно да ​изберете ваше
корисничко име и лозинка​. Потоа​ со испраќање на порачката​,​ ​ќе ви се генерира корисничка сметка​.​

Нашите производи се со потекло од ЕУ и за нив се плаќа само ДДВ и тоа за пратки чија набавна вредност надминува вредност поголема од 45 ЕВРА.
Горенаведеното не се однесува на алкохолни пијалоци, тутунски производи, парфеми и тоалетни води.
За оваа тема можете да не’ контактирате;
office@kupivoeu.de
+389 76 346 702

Цената која ја гледате на производот која е на онлајн продавницата во Германија, пример https://www.amazon.de или друга од која порачувате производ.

При регистрација на „Купи во ЕУ“, купувачот на мејл добива ваучер. Со внесувањето ваучер купувачот добива 10% попуст за првите три купени производи! По купувањето три производи ваучерот не важи.

Ако купувате преку партнер на „Купи во ЕУ“ внесете ја шифрата која ќе ја добиете од него за да добиете 10% попуст за купениот производ!

* Дознајте повеќе за нашата Програма за партнери.

Ако поседувате ваучер за попуст внесете го.(Во моментот нема ваучери)Дознајте што е ваучер!

​Ако набавувате преку наш локален партнер за да добиете попуст внесете ја шифрата што ви ја дал
(Во моментот нема шифра од партнер)Дознајте што е шифра на партнер!
Се согласувам со условите за користење.

Производите ќе ви бидат доставени на домашната адреса со фактура.

По нарачката можете да се информирате во секое време за доставата на производот на нашите контакти е-маил: office@kupivoeu.de или тел: 076 346 702.

Нашето седиште во Македонија се наоѓа на улица „Партизански Одреди“ број 4, Скопје, зад Соборен храм.


Ви треба помош при купувањето, ве молиме да ни пишите на е-маил:
office@kupivoeu.de или
тел: 076 346 702
​Порака преку фан страната на Фејсбук


Ако имате прашања или било какви проблеми да порачате преку горе наведените чекори, ве молиме да ни се обратите на следните контакти;
Е-маил; office@kupivoeu.de
Телефон; 00 389 76 346 702

Не е точен ваучерот / Ваучерот е внесен 3 пати.

Настана грешка ве молиме обидете се повторно.

Успешно ја внесовте шифрата!

Не е точна шифрата / Шифрата е внесена 3 пати.

Успешно го внесовте ваучерот!

Мора да се најавите за да внесете шифра

Мора да се најавите за да внесете ваучер