Елена Павловска
Телефон: 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Митко Јованов
00 49 (1 76)38 031 136
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de


SUPER MILLION HAIR
Густа и бујна коса за неколку минути!
Краток опис:

Продуктот SUPER MILLION HAIR е создаден за жените и мажите коишто страдаат од проретчување на косата.

За многу луѓе тоа е вистински проблем, па дури им се познава скалпот поради недостатокот на коса. SUPER MILLION HAIR ги крие овие проблематични области и тоа само за неколку минути. Ова е најлесниот начин веднаш да додадете повеќе густина и волумен на тенка коса.

Продуктот се состои од фини влакна кои се статички наполнети и на тој начин се прилепуваат за вашата коса. Како резултат на тоа, секоја коса изгледа видливо подебела. Влакната едноставно се применуваат на проблематичните области, а потоа се фиксираат со посебен спреј. Волуменот на косата трае до следното миење и не се забележува ниту од најкраткото растојание.

Kaрактеристики:
  • Се препорачува и на мажи и на жени
  • Лесно се нанесува
  • Достапен е во 14 нијанси боја
  • Без шетни влијанија на кожата и здравјето
  • Го препорачуваат голем број на стилисти

Упатство за употреба:
Чекор 1 :Посипете
Измијте, исушете ја и стилизирајте ја косата како и обично. Се разбира, можете да продолжите да користите стилски производи како што се гел или пена за коса.

Нанесете ги влакната врз косата и скалпот со лесно притискање на контејнерот додека проблематичните области не се целосно покриени.
Чекор 2: Фиксирајте
Потоа фиксирајте ги влакната со спреј. Ова обезбедува сигурно одржување на влакнато до следното миење на косата.

Овој уникатен комбиниран ефект ги штити влакната од ветер и дожд.
Чекор 3: Готово
Дури и од најкратката далечина Super Million Hair не е препознатлив и вашиот нов изглед изгледа сосема природно.

По нанесувањето косата може да се измие со комерцијален шампон. Специјални производи не се потребни.

Достапни нијанси на боја за синтетичките влакна:
Цена:

*Teст сет- 15 гр синтетички влакна и 60 ml спреј- 42 евра
* 25 гр синтетички влакна - 46 евра
* 2Х25 гр синтетички влакна- 72 евра
* Спреј за фиксирање 165 ml- 32 eвра
* Спреј за фиксирање 60 ml- 23 eвра

* Достава на производот
  • Бесплатно - од 21 до 30 дена
  • 16 евра - 7 дена

За дополнителни информации, ве молиме да не’ контактирате;
  • е-маил; office@kupivoeu.de;
  • тел; 076 346 702;
  • фан страната на фејсбук

Најавете се или подолу внесете ги податоците за да креирате корисничка сметка
* Изберете во каква форма сакате да го нарачате
15 гр синтетички влакна и 60 ml спреј
25 гр синтетички влакна
2Х25 гр синтетички влакна
Спреј за фиксирање 165 ml
Спреј за фиксирање 60 ml


* Изберете достава на производот
Бесплатно - од 21 до 30 дена
16 евра - 7 дена;
* Количина
Подоле во полето можете да внесете текст на било која тема поврзана со производот што го порачувате

Вкупната цена е:Податоци за нарачателот

Внесете ги корисничкото име и лозинка за да ја испратите нарачката.

Ако не сте регистрирани/немате корисничка сметка тогаш ​е потребно да ​изберете ваше
корисничко име и лозинка​. Потоа​ со испраќање на порачката​,​ ​ќе ви се генерира корисничка сметка​.​
Се согласувам со условите за користење.

Производите ќе ви бидат доставени на домашната адреса со фактура.

По нарачката можете да се информирате во секое време за доставата на производот на нашите контакти е-маил: office@kupivoeu.de или тел: 076 346 702.

Нашето седиште во Македонија се наоѓа на улица „Партизански Одреди“ број 4, Скопје, зад Соборен храм.


Ви треба помош при купувањето, ве молиме да ни пишите на е-маил:
office@kupivoeu.de или
тел: 076 346 702
​Порака преку фан страната на Фејсбук


Ако имате прашања или било какви проблеми да порачате преку горе наведените чекори, ве молиме да ни се обратите на следните контакти;
Е-маил; office@kupivoeu.de
Телефон; 00 389 76 346 702

Не е точен ваучерот / Ваучерот е внесен 3 пати.

Настана грешка ве молиме обидете се повторно.

Успешно ја внесовте шифрата!

Не е точна шифрата / Шифрата е внесена 3 пати.

Успешно го внесовте ваучерот!

Мора да се најавите за да внесете шифра

Мора да се најавите за да внесете ваучер

Нашите производи се со потекло од ЕУ и за нив се плаќа само ДДВ и тоа за пратки чија набавна вредност надминува вредност поголема од 45 ЕВРА.
Горенаведеното не се однесува на алкохолни пијалоци, тутунски производи, парфеми и тоалетни води.
За оваа тема можете да не’ контактирате;
office@kupivoeu.de
+389 76 346 702

При регистрација на „Купи во ЕУ“, купувачот на мејл добива ваучер. Со внесувањето ваучер купувачот добива 10% попуст за првите три купени производи! По купувањето три производи ваучерот не важи.

Ако купувате преку партнер на „Купи во ЕУ“ внесете ја шифрата која ќе ја добиете од него за да добиете 10% попуст за купениот производ!

* Дознајте повеќе за нашата Програма за партнери.