Елена Павловска
Телефон: 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de

Митко Јованов
00 49 (1 76)38 031 136
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски
Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de


THIOCYN HAARSERUM
За спречување на опаѓањето и истенчувањето на косата
Краток опис:

THIOCYN HAARSERUM е серум чија активна состојка е е тиоцијанат. Молекулот тиоцијанат го зајакнува коренот на косата и го штити од негативни влијанија.

Активната формула во серумот е развиена од страна на проф. д-р. Крамер и неговиот тим , при што е е докажано дека е совршен третман за превенција и нега на наследното губење на косатата, проретчување или истенчување на косата.

Како дејствува?
  • Специјална грижа за наследното губење на косата и проретчување
  • Активна состојка тиоцијанат, без хормонални состојки
  • Многу добра дерматолошки тестирана компатибилност со другите производи
  • Ефективно делува на сите, без оглед на полот и возраста

THIOCYN HAARSERUM нуди два продукта во облик на серум за мажи и серум за жени

Упатство за користење:

Апликаторот овозможува директна и лесна примена на серумот врз косата. Двојниот врв покрива поголема површина и ја олеснува апликацијата. Големината на отворот овозможува и без притискање да истекува серум.
Користете го серумот на косата еднаш дневно - или по шампонирање или на сува коса.
Поместувајте го апликаторот преку погодените површини на скалпот за да се навлажни со серумот на косата. Потоа масирајте го скалпот 1-2 минути.
Важно: Косата не се мие по третманот.
Цена:
* 37 евра пакување со 150ml серум и апликатор
* Достава на производот
  • Бесплатно - од 21 до 30 дена
  • 16 евра - 7 дена

За дополнителни информации, ве молиме да не’ контактирате;
  • е-маил; office@kupivoeu.de;
  • тел; 076 346 702;
  • фан страната на фејсбук

Најавете се или подолу внесете ги податоците за да креирате корисничка сметка

* Изберете достава на производот
Бесплатно - од 21 до 30 дена
16 евра - 7 дена;
* Количина
Подоле во полето можете да внесете текст на било која тема поврзана со производот што го порачувате

Вкупната цена е:Податоци за нарачателот

Внесете ги корисничкото име и лозинка за да ја испратите нарачката.

Ако не сте регистрирани/немате корисничка сметка тогаш ​е потребно да ​изберете ваше
корисничко име и лозинка​. Потоа​ со испраќање на порачката​,​ ​ќе ви се генерира корисничка сметка​.​
Се согласувам со условите за користење.

Производите ќе ви бидат доставени на домашната адреса со фактура.

По нарачката можете да се информирате во секое време за доставата на производот на нашите контакти е-маил: office@kupivoeu.de или тел: 076 346 702.

Нашето седиште во Македонија се наоѓа на улица „Партизански Одреди“ број 4, Скопје, зад Соборен храм.


Ви треба помош при купувањето, ве молиме да ни пишите на е-маил:
office@kupivoeu.de или
тел: 076 346 702
​Порака преку фан страната на Фејсбук


Ако имате прашања или било какви проблеми да порачате преку горе наведените чекори, ве молиме да ни се обратите на следните контакти;
Е-маил; office@kupivoeu.de
Телефон; 00 389 76 346 702

Не е точен ваучерот / Ваучерот е внесен 3 пати.

Настана грешка ве молиме обидете се повторно.

Успешно ја внесовте шифрата!

Не е точна шифрата / Шифрата е внесена 3 пати.

Успешно го внесовте ваучерот!

Мора да се најавите за да внесете шифра

Мора да се најавите за да внесете ваучер

Нашите производи се со потекло од ЕУ и за нив се плаќа само ДДВ и тоа за пратки чија набавна вредност надминува вредност поголема од 45 ЕВРА.
Горенаведеното не се однесува на алкохолни пијалоци, тутунски производи, парфеми и тоалетни води.
За оваа тема можете да не’ контактирате;
office@kupivoeu.de
+389 76 346 702

При регистрација на „Купи во ЕУ“, купувачот на мејл добива ваучер. Со внесувањето ваучер купувачот добива 10% попуст за првите три купени производи! По купувањето три производи ваучерот не важи.

Ако купувате преку партнер на „Купи во ЕУ“ внесете ја шифрата која ќе ја добиете од него за да добиете 10% попуст за купениот производ!

* Дознајте повеќе за нашата Програма за партнери.