Принцип на доверба


Плаќање во два дела;
  • Прв дел; 70% од цената плус таксата за испорака;
  • Втор дел; 30% од цената по добивањето на производот

Ако производ не ви се допаѓа можете да го вратите неоштетен а парите ќе ви бидат вратени веднаш;

Начин на плаќање;
  • Дебитни и кредитни картички;
  • Paypal;
  • Банкарски налог во банка во Македонија;


Ако ниеден од погоренаведените начини не ви е погоден за плаќање од било која причина, тогаш преку директна комуникација одредуваме кој начин за вас е погоден за плаќање.

Вашата доверба е нашиот базичен капитал а во кој го вложуваме секој ден. Тоа значи дека ниеден наш клиент не дозволуваме да биде оштетен на било кој начин.

Правна одговорност кон клиентите;
Фирмата;
Нет архитектура ДОО – сопственик на „Купи во ЕУ
Ул „Партизански Одреди“ 4,
Скопје, Македонија

Членови на тимот на „Купи во ЕУ“;
Митко Јованов
00 49 (1 76) 38 031 136-Германија
00 389 76 529 389 Македонија
00 389 76 529 389 WhatsApp, Viber;
office@kupivoeu.de

Елена Павловска,
00 389 (0) 76 346 702
00 389 76 529 389 WhatsApp, Viber
office@kupivoeu.de

Леонид Аргировски;
00 389 (0) 76 346 702
00 389 (0) 78 368 994 WhatsApp, Viber
office@kupivoeu.de


Ако ви требаат дополнителни гаранции, контактирајте не!
​Македонија;
Елена Павловска​, ​
одговорна за комуникација
со клиенти
Телефон; 00 389 (0) 76 346 702
office@kupivoeu.de
Германија;
Митко Јованов​,
одговор​ен​ за комуникација
со клиенти
00 49 (176)38 031 136
office@kupivoeu.de
Лице за Техничка поддршка;
Леонид Аргировски;


Телефон; 00 389 (0) 78 368 994
office@kupivoeu.de

< Назад